logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890
 

Συστήματα ασφαλείας

Συστήματα ασφαλείας

Ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμών για κάθε χώρο. Η ασφάλειά σας στα χέρια μας!

Η Xiros Electronics πρωτοπόρος και στην ασφάλεια του ιδιωτικού και επαγγαλματικού σας χώρου

Από την δεκαετία του ’90 ασχολούμαστε με την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας σε όλη την Ελλάδα. Μετά από χρόνια ενασχόλησης στον τομέα της ασφάλειας, η συσσωρευμένη εμπειρία σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες και αυτοματισμούς,μας καθιστoύν την καλύτερη επιλογή για το δικό σας σύστημα ασφαλείας.
Η Xiros Electronics απασχολεί σήμερα εξειδικευμένoυς πιστοποιημένους τεχνικούς και έχει ολοκληρώσει πολυάριθμες εγκαταστάσεις ασφαλείας, καμερών και συναγερμών. Έχουμε συνεργαστεί τόσο με ιδιώτες όσο και με μεγάλες επιχειρήσεις.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Το πιο σημαντικό σημείο για μια αποτελεσματική εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας είναι η σωστή έρευνα της εγκατάστασης .Είναι το σημείο που μπορεί να αποτρέψει την επιδιωκόμενη διάρρηξη ή αντίθετα, να την διευκολύνει, αν δεν έχει γίνει σωστά. Για το λόγο αυτό δίνουμε τεράστια σημασία στο αρχικό κομμάτι της μελέτης και ενημερώνουμε τους πελάτες μας για τυχών παγίδες που κρύβονται.
Η σωστή μελέτη του χώρου αποτελεί προϋπόθεση της καλύτερης επιλογής των σημείων εγκατάστασης του συναγερμού αλλά και των αισθητήρων κίνησης.Οι αισθητήρες κίνησης είναι αυτοί που ενεργοποιούν τον συναγερμό πριν καν ο διαρρήκτης πλησιάσει, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο. Έχει αποδειχθεί πολλές φορές στην πράξη πως η έγκαιρη ενεργοποίηση του συναγερμού έχει αποτρέψει τον επιδιωκόμενο διαρρήκτη.
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
Η εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας γίνεται αποκλειστικά από πιστοποιημένους εγκαταστάτες ηλεκτρονικούς με τις απαραίτητες άδειες και πιστοποιήσεις.
Προτείνουμε Οικονομικές λύσεις με συστήματα υψηλών προδιαγραφών δίνοντας σας την δυνατότητα να προστατέψετε την περιουσία και τα αγαπημένα σας πρόσωπα με τον πλέον πιο οικονομικό και καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχοντας ως κύρια ευθύνη και προτεραιότητά μας την απόλυτη προστασία όλων των πελατών μας, το σύνολο του εξοπλισμού προέρχεται αποκλειστικά από ποιοτικούς και επώνυμους κατασκευαστές.
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
Ο στόχος μας είναι να είστε ασφαλείς και ήρεμοι μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του συστήματός ασφαλείας .Για το λόγο αυτό, η τεχνική υποστήριξη δεν σταμάτει ποτέ, ενώ παράλληλα, διατηρούμε προσωπικές επαφές με όλους τους πελάτες μας. Επίσης η συντήρηση και περιοδικός έλεγχος είναι ένα εξίσου πολύ σημαντικό κομμάτι διότι εξασφαλίζει την ορθή λειτουργία του συναγερμού. Έχει συμβεί να μην λειτουργήσει σωστά ένας συναγερμός λόγω κακής ή ελλιπούς συντήρησης

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Ως εγκαταστάτης καμερών CCTV που εξυπηρετεί όλες τις περιοχές της Φωκίδας και όχι μόνο, είμαστε ειδικοί στην παροχή συμβουλών στους πελάτες σχετικά με την καλύτερη λύση ασφαλείας για τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Εάν είστε ιδιοκτήτης σπιτιού που ανησυχείτε για την απειλή διάρρηξης ή ιδιοκτήτης επιχείρησης που επιθυμεί να προστατεύσει είτε τις εγκαταστάσεις, το προσωπικό ή το απόθεμα τους, μπορούμε να βοηθήσουμε στο σχεδιασμό μιας ειδικής εγκατάστασης που θα σας δώσει την ηρεμία να κοιμηθείτε άνετα τη νύχτα. Η τεχνολογία εξελίσσεται συνεχώς και οι μέρες των κοκκωδών, σχεδόν αδιαίρετων εικόνων είναι πλέον παρελθόν. Όλα τα προϊόντα που παρέχουμε και ταιριάζουμε είναι πλέον υπερσύγχρονα με κρυστάλλινη νυχτερινή όραση, ποιότητα εικόνας HD και παρέχονται με σκληρούς δίσκους με δυνατότητα εγγραφής πολλών εβδομάδων.
ΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε με κάτι τόσο σημαντικό όσο ένα σύστημα ασφαλείας για την προστασία εσάς και των αγαπημένων σας προσώπων, είναι σημαντικό να προτιμήσετε μια καθιερωμένη εταιρεία που χρησιμοποιεί έμπειρους και σοβαρούς τεχνικούς.

Η έρευνα του χώρου σας είναι δωρεάν. Καλέστε μας και θα κανονίσουμε να επισκεφτούμε τις εγκαταστάσεις σας και να πραγματοποιήσουμε μια διεξοδική έρευνα.

Εχεμύθεια. Ερχόμαστε στον χώρο σας με εχεμύθεια και διακριτικότητα. Οτιδήποτε συζητηθεί μεταξύ μας δεν θα μεταφερθεί σε άλλον.

Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών. Η ομάδα ασφαλείας είναι τόσο ευγενική και επαγγελματική όσο σοβαρά παίρνουμε τη δουλειά μας να σας βοηθήσουμε να προστατέψετε το σπίτι ή το χώρο εργασίας σας.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Εξειδικευμένο συνεργείο αναλαμβάνει την εγκατάσταση ή αντικατάσταση του παλαιού θυροτηλεφώνου σας με θυροτηλέφωνα νέας τεχνολογίας. Για μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια μπορούμε να αλλάξουμε το παλαιό σύστημα που έχετε από θυροτηλέφωνα ή από απλό κουδούνι σε μία σύγχρονη θυροτηλεόραση.Το κόστος για την αλλαγή είναι μικρό σε σχέση με την ασφάλεια που θα σας προσφέρει και θα σας την προσφέρει για μια ζωή.
Αυτά τα συστήματα επιτρέπουν στις εισόδους να παραμένουν ασφαλείς χωρίς να εμποδίζουν την είσοδο στους επισκέπτες. Μπορούν να συνδυαστούν με μια ενσωματωμένη βιντεοκάμερα για να παρέχουν και εικόνα ώστε να βοηθήσουν στην αναγνώριση του καλούντος. Πιο περίπλοκα συστήματα εισόδου θυρών πολλαπλών κουμπιών είναι διαθέσιμα για ένα μεγάλο μπλοκ διαμερισμάτων, πολυκατοικίες ή γραφεία.
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

1. Ασφαλής είσοδος σε χώρους εργασίας ή γραφεία.
2. Μπορείτε να μιλήσετε με τους επισκέπτες ή ακόμα και να τους δείτε πριν παραχωρήσετε πρόσβαση στο χώρο σας.
3. Μπορεί να συνδεθεί με άλλη τεχνολογία πρόσβασης για να μην διακόψει την καθημερινή ροή της επιχείρησης σας.

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Η ομάδα μας είναι όλοι υψηλά εκπαιδευμένοι επαγγελματίες με πλούσια εμπειρία, διασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες σας αντιμετωπίζονται από τα πιο ικανά άτομα. Εργαζόμαστε σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς πυρασφάλειας, διασφαλίζοντας ότι πληρείτε όλες τις νομικές απαιτήσεις σας. Επομένως, μην διακινδυνεύετε την επιχείρησή σας και τη ζωές σας άλλο – επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα!
Είτε διαθέτετε οικιακές εγκαταστάσεις, όπως καινούργιες κατοικίες ή διαμερίσματα, είτε διαχειρίζεστε ένα εμπορικό κτίριο, όπως γραφεία και καταστήματα λιανικής, οι υψηλής ποιότητας μέθοδοι ανίχνευσης πυρκαγιάς είναι επιτακτικές για τη διασφάλιση της βέλτιστης ασφάλειας. Εδώ παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης πυρασφάλειας, συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας και εγκατάστασης υψηλής ποιότητας προϊόντων.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ

Ένα σύγχρονο σύστημα πυροπροστασίας περιλαμβάνει απαραίτητα ένα επαρκές δίκτυο πυρανιχνευτών, που θα είναι κατάλληλοι για την κάθε περίπτωση και θα εξασφαλίζουν επαρκή αξιοπιστία. Η πυρανίχνευση θα έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα τη σήμανση οπτική αλλά και ακουστική
Η πυρανίχνευση βασίζεται σε ειδικούς ανιχνευτές (ιονισμού, θερμοκρασίας, φλόγας, ορατού καπνού, θερμοδιαφορικούς) ή θερμικές κάμερες και τα μπουτόν που είναι τοποθετημένα σε επίκαιρα σημεία θα επιτρέπουν τόσο την αυτόματη όσο και την ημιαυτόματη λειτουργία του συστήματος.
Τα Αισθητήρια Πυρανίχνευσης  (ή αλλιώς πυρανιχνευτές, αποτελούν τους αισθητήρες που ανιχνεύουν την ύπαρξη φωτιάς από τα πρώτα της στάδια. Μόλις ενεργοποιηθούν, στέλνουν ένα σήμα στον κεντρικό πίνακα πυρανίχνευσης.
Ο ανιχνευτές πυρκαγιάς τοποθετούνται στην οροφή του χώρου τον οποίο πρόκειται να προστατεύσουν.
Τα μπουτόν αναγγελίας φωτιάς τοποθετούνται στους διαδρόμους και στις εξόδους διαφυγής, συνδέονται στον πίνακα πυρανίχνευσης. Πατώντας τα, ενεργοποιούνται, ή με την θραύση ή με την μετατόπιση του προστατευτικού τους καλύμματος .
Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το σύστημα πυρανίχνευσης συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά με την βοήθεια μπαταριών. Οι μπαταρίες είναι κλειστού τύπου, μολύβδου με μεγάλη διάρκεια ζωής .